2022-05-12 09:39Pressmeddelande

En clean comeback för Sommarlemonad

Clean sav:D Sommarlemonad Clean sav:D Sommarlemonad

Succésmaken från sommaren 2021 gör comeback, Clean sav:D välkomnar tillbaka Sommarlemonad. En fräsch och läskande citrussmak med äppelmust från tillvaratagen frukt och en hint av äkta citronjuice. 

– Sommarlemonad har varit starkt efterfrågad av våra kunder som gärna ser att den lyfts in som en ordinarie smak i vårt sortiment. Som alltid med Clean sav:D blir smakprofilen något helt annat än vad man i vanliga fall jobbar med inom funktionsdryck tack vare den äkta fruktjuicen som tar smakupplevelsen till en helt annan dimension. Nu ger vi Sommarlemonad chansen att briljera ännu en sommar , säger Elin Simmesgård, marknadschef på Clean drink. 

Sommarlemonad kommer i en design som tagit inspiration från äldre tapeter med enkel mönsterutformning och starkt färgtema i turkost och gult. Orangutangen som formgivits av gatukonstnären Hellström Streetart har utsmyckats med lekfulla och somriga attribut för att ytterligare förstärka sommarkänslan. 

Likt övriga smaker i produktlinjen Clean sav:D innehåller Sommarlemonad 105 mg naturligt koffein, 36 ml äppelmust från tillvaratagna äpplen, fem vitaminer och sötningsmedel. Kaloriinnehåll för en burk är 9,9 kcal. 

Clean sav:D Sommarlemonad är limiterad under sommaren och finns tillgänglig i handeln från och med 12 maj. 

För bilder, frågor eller pressbud, kontakta oss gärna enligt nedan:Om Clean drink

Clean drink är en svensk, hållbar innovation för dig som vägrar kompromissa med smak eller funktion. Vi har sedan starten 2015 erbjudit en vegansk funktionsdryck som är producerad helt i Norden och fri från onödiga tillsatser som konserveringsmedel, färgämnen, taurin och socker. Vi tror på att hälsa ska genomsyra livet i stort och att det ska vara enkelt att välja hållbara alternativ på marknaden.