2022-09-01 15:29Pressmeddelande

En frisk höststart för Clean sav:D

Clean sav:D PäronClean sav:D Päron

Clean sav:D välkomnar hösten med ett tillskott i produktsortimentet. Nykomligen Päron har en pigg och barnsligt god smak av den söta frukten och upplevs lika krispig som höstvindarna. 

Efter en sommar där vi låtit fjolårets limiterade succésmak Sommarlemonad göra comeback känns det oerhört kul att få presentera en ny smak som lyfts rakt in i det ordinarie sortimentet. Päron påminner om barndomens svalkande isglassar och är absolut en smak som bidrar med extra energi in i hösten, säger Elin Simmesgård, marknadschef på Clean drink. 

Clean sav:D är Clean drinks hållbara produktionslinje gjord på must från tillvaratagna äpplen i syfte att minska fruktsvinnet. Varje burk innehåller 36 ml äppelmust, 105 mg naturligt koffein samt fem tillsatta vitaminer; vitamin C, biotin, vitamin D3, vitamin K2 och vitamin B12. 

Clean sav:D är helt vegansk och tillverkad i Sverige. Sedan tidigare finns den i smakerna Äpple, Persika, Jordgubb/lime samt de limiterade smakerna Sommarlemonad och Baked apple & ginger. 

Clean sav:D Päron finns ute i butik från och med vecka 35. 
För frågor, pressbud eller bilder, kontakta oss enligt nedan. 

 Om Clean drink

Clean drink är en svensk, hållbar innovation för dig som vägrar kompromissa med smak eller funktion. Vi har sedan starten 2015 erbjudit en vegansk funktionsdryck som är producerad helt i Norden och fri från onödiga tillsatser som konserveringsmedel, färgämnen, taurin och socker. Vi tror på att hälsa ska genomsyra livet i stort och att det ska vara enkelt att välja hållbara alternativ på marknaden.