2021-03-29 05:30Pressmeddelande

Explosiv sommarsmak från Clean drink


Pow! Wow! What? Clean drinks senaste smak gör en explosiv entré på marknaden. Med lekfull design och välbalanserad smak lanseras nyheten Blodapelsin. 

 

Clean drink Blodapelsin har en fyllig och saftig sötma med en lätt besk ton vilket ger en lika explosiv smakupplevelse som vulkanutbrotten på blodapelsinens hemvist Sicilien. Temat avspeglas även i den grafiska profilen för släppet vilken är inspirerad av "comics art" – uttrycket i serietidningar där tecknade karaktärer framträder i form av efterföljande rutor där text och bild sätts samman och bygger upp en enhetlig berättelse. Färgtemat är starkt, lekfullt och laddat. 

Likt övriga produktlinjen är Clean drink Blodapelsin fri från socker, färgämnen, konserveringsmedel och taurin samt berikad med 2500 mg BCAA, 180 mg koffein, 10 vitaminer samt mineraler. Den är helt vegansk och producerad i Norden. 

 

Clean drink Blodapelsin finns tillgänglig: i online-handeln från och med 28 mars, i servicehandeln från och med vecka 13 och i dagligvaruhandeln från och med vecka 15. 

För ytterligare information, bilder eller produktprover, vänligen kontakta: 
Elin Simmesgård, +46 705 562 634, 
elin@cleandrink.seOm Clean drink

Clean drink är en svensk, hållbar innovation för dig som vägrar kompromissa med smak eller funktion. Vi har sedan starten 2015 erbjudit en vegansk funktionsdryck som är producerad helt i Norden och fri från onödiga tillsatser som konserveringsmedel, färgämnen, taurin och socker. Vi tror på att hälsa ska genomsyra livet i stort och att det ska vara enkelt att välja hållbara alternativ på marknaden.