2023-04-13 06:54Pressmeddelande

Låt oss presentera Mango - vårtecknet vi alla längtat efter!

Clean sav:D MangoClean sav:D Mango

Mango har varit en efterfrågad smak som nu gör entré som nyhet till vår hållbara produktlinje Clean sav:D. En tropisk smaksensation kombinerat med en lätt syrlighet och sötma gör att den passar perfekt som en uppfriskande dryck under våren och sommaren. Vi är stolta över att kunna erbjuda en produkt som inte bara är god, utan även hjälper till att minska fruktsvinnet och främja en hållbar livsstil, säger Mikaela Lundberg, marknadsansvarig för Clean sav:D. 

Mango matchar solens energi och ger dig en hälsosam energiboost med hjälp av 105 mg naturligt koffein. Precis som våra andra smaker är den tillverkad i Sverige, gjord på tillvaratagna äpplen och är 100% vegansk. Mango innehåller även fem vitaminer; vitamin C, biotin, vitamin D3, vitamin K2 och vitamin B12. 

Clean sav:D Mango går direkt in i vårt ordinarie sortiment och finns ute i butik från och med vecka 15. Vi hoppas att Mango får hänga med dig under vårens alla soltimmar. 

@cleansavd


Om Clean drink

Clean drink är en svensk, hållbar innovation för dig som inte vill kompromissa med smak eller funktion. Sedan 2015 har vi erbjudit en vegansk funktionsdryck, producerad helt i Norden utan onödiga tillsatser som konserveringsmedel, färgämnen, taurin och socker. Hos oss tror vi på att hälsa ska genomsyra livet och att det ska vara enkelt att välja hållbara alternativ. Med vårt sortiment av goda och funktionella drycker är det enkelt att njuta samtidigt som du tar hand om både dig själv och miljön.