2022-01-04 11:06Pressmeddelande

Let's do 2022! Starta året med Svartvinbär & Hallon

Clean drink Svartvinbär & HallonClean drink Svartvinbär & Hallon

Clean drink presenterar årets första smaknyhet; Svartvinbär & Hallon. En förnimmelse av svensk sommar med det välkända trädgårdsbäret svartvinbär i fokus. Det fylligt söta vinbäret med sin distinkta skärpa får sällskap av en mild smak av mogna hallon. 

- Clean drink är ett svensk varumärke och en nordisk produktion, efter ett antal släpp där vi blickat ut över världen för inspiration går vi nu tillbaka till en mer nordisk profil som årets första nyhet. Svartvinbär och hallon är en klockren kombination, då vinbärets syra och skärpa balanseras upp av hallonets mjuka sötma. Elin Simmesgård, marknadsansvarig på Clean drink.

Den grafiska utformningen med EKG:t i fokus känns igen från lanseringen av smaken Äpple & Päron från januari 2021. EKG:t syftar till att föra tankarna till pulshöjande aktiviteter och den nystart många genomför träningsmässigt under januari.

Inför lanseringen har Clean drink stärkt upp med atleter av världsklass. Vi ser bland annat längdskidåkaren William Poromaa som ingår i det svenska herrlandslaget samt den svenska utförsåkerskan Lisa Hörnblad som även hon ingår i svenska landslaget. 

 

- Vi har en stark uppställning av svenska atleter inom vintersport med oss för det här släppet och ser fram emot att följa deras prestationer. Vi hoppas att Svartvinbär & Hallon kan ge dem en extra boost inför säsongens alla utmaningar.

 

Svartvinbär & Hallon är berikad med 2500 mg BCAA, 180 mg koffein samt mineraler och vitaminer. Som alltid är Clean drinks smaker fria från socker, konserveringsmedel, färgämnen och taurin samt helt veganska och producerade i Norden. Svartvinbär & Hallon finns ute i handeln från och med vecka 1. 

 

 Om Clean drink

Clean drink är en svensk, hållbar innovation för dig som vägrar kompromissa med smak eller funktion. Vi har sedan starten 2015 erbjudit en vegansk funktionsdryck som är producerad helt i Norden och fri från onödiga tillsatser som konserveringsmedel, färgämnen, taurin och socker. Vi tror på att hälsa ska genomsyra livet i stort och att det ska vara enkelt att välja hållbara alternativ på marknaden.