2022-09-01 12:21Pressmeddelande

Sensommarens svalkande smaknyhet från Clean drink

Clean drink VattenmelonClean drink Vattenmelon

Sommaren drar sin sista suck men Clean drink väljer att förlänga sommarkänslan med nyheten Vattenmelon - en frisk, syrlig och lagom söt smak av läskande vattenmelon. 

– För konsumenten som varit med oss länge känns Vattenmelon kanske inte som en nyhet då vi haft smaken i sortimentet tidigare. Den försvann dock runt 2018 och har varit saknad av många. Nu har vi vässat aromerna ytterligare och tagit fram en new and improved Vattenmelon med en lekfull design. Vi på Clean drink är helt enkelt inte redo att släppa sommaren riktigt ännu utan väljer att förlänga den med en fruktig sommarklassiker, säger Elin Simmesgård, marknadschef på Clean drink. 

Clean drink Vattenmelon är berikad med 2500 mg BCAA för att underlätta muskelåterhämtningen efter träning och 180 mg koffein för en uppiggande effekt. Utöver det innehåller den flera vitaminer och mineraler; bland annat zink och D-vitamin som bidrar till kroppens normala immunförsvar samt magnesium som bidrar till minskad trötthet och normal muskelfunktion. Som alltid är Clean drinks smaker veganska och sockerfria, fria från onödiga tillsatser som konserveringsmedel, färgämnen och taurin samt producerade i Norden.

Clean drink Vattenmelon finns i butik från och med vecka 34. För pressbud, frågor eller bilder, kontakta oss enligt nedan.Om Clean drink

Clean drink är en svensk, hållbar innovation för dig som vägrar kompromissa med smak eller funktion. Vi har sedan starten 2015 erbjudit en vegansk funktionsdryck som är producerad helt i Norden och fri från onödiga tillsatser som konserveringsmedel, färgämnen, taurin och socker. Vi tror på att hälsa ska genomsyra livet i stort och att det ska vara enkelt att välja hållbara alternativ på marknaden.