2022-05-17 10:02Pressmeddelande

Sommarens klassiker med Clean drink

Clean drink Classic StrawberryClean drink Classic Strawberry

Clean drink välkomnar sommaren med Classic Strawberry - en fyllig och len smak av solvarma jordgubbar, mild och söt men med lätt syra som balanserar upp aromerna och ger en oemotståndlig fräsch och frisk smak av svensk sommar. 

– I år testar vi något annorlunda och släpper två smaker inför sommaren. Classic Strawberry följer upp Classic Pineapple som släpptes vecka 13 skapar en stabil duo med tydliga sommarsmaker som kan sätta guldkant på sommaren, säger Elin Simmesgård, marknadschef på Clean drink. 

Classic Strawberry är berikad med 2500 mg BCAA, 180 mg koffein samt mineraler och vitaminer. Som alltid är Clean drinks smaker fria från socker, konserveringsmedel, färgämnen och taurin samt helt veganska och producerade i Norden. 

Nyheten finns i butik från och med vecka 20. För pressbud, frågor eller bilder, kontakta oss enligt nedan. 

 Om Clean drink

Clean drink är en svensk, hållbar innovation för dig som vägrar kompromissa med smak eller funktion. Vi har sedan starten 2015 erbjudit en vegansk funktionsdryck som är producerad helt i Norden och fri från onödiga tillsatser som konserveringsmedel, färgämnen, taurin och socker. Vi tror på att hälsa ska genomsyra livet i stort och att det ska vara enkelt att välja hållbara alternativ på marknaden.

Relaterad media