2023-04-03 07:00Pressmeddelande

Utforska den goda smaken av sommaren med Clean drinks nya smak Classic Raspberry

Clean drink smak av hallon.
Clean Classic Raspberry
Classic RaspberryClean drink smak av hallon. Clean Classic Raspberry Classic Raspberry

Clean drink, ett ledande varumärke inom funktionella drycker, är stolta över att kunna erbjuda en ny smak som kommer att göra sommaren ännu bättre. Classic Raspberry är en hälsosam och uppfriskande dryck med en naturlig smak av hallon, berikad med aminosyror, vitaminer och mineraler som främjar muskelreparation och återhämtning efter träning samt stärker immunförsvaret.

Med Classic Raspberry kan du utforska den goda smaken av sommaren samtidigt som du ger kroppen de näringsämnen som den behöver för att prestera på topp. Clean drink har alltid varit engagerade i att erbjuda sina kunder en hälsosam och funktionell dryck som smakar fantastiskt, och Classic Raspberry är inget undantag. Den är tillverkad med högkvalitativa ingredienser och innehåller inget socker, taurin, konserveringsmedel eller färgämnen.

"Vi är entusiastiska över att kunna erbjuda vår senaste smak Classic Raspberry till våra kunder. Vi är övertygade om att den kommer att bli en favorit hos dem som söker en funktionell dryck som också smakar fantastiskt", säger Sebastian Kvissberg, VD på Clean drink.

Classic Raspberry finns nu tillgänglig på utvalda butiker och onlinebutiker runt om i landet. Prova den idag och upplev den goda smaken av sommaren!Om Clean drink

Clean drink är en svensk, hållbar innovation för dig som inte vill kompromissa med smak eller funktion. Sedan 2015 har vi erbjudit en vegansk funktionsdryck, producerad helt i Norden utan onödiga tillsatser som konserveringsmedel, färgämnen, taurin och socker. Hos oss tror vi på att hälsa ska genomsyra livet och att det ska vara enkelt att välja hållbara alternativ. Med vårt sortiment av goda och funktionella drycker är det enkelt att njuta samtidigt som du tar hand om både dig själv och miljön.