2022-09-30 08:22Pressmeddelande

Vinterns energikick från Clean drink

Clean Cola ZeroClean Cola Zero

Rökridåerna lättar och Clean drink presenterar vinterns smak - Clean Cola Zero. 
En ungdomlig och uppfriskande smak med välbalanserad sötma och karaktäristist len kolaton som garanterat får dig att piggna till i vintermörket. 

– Vi har länge velat göra en Clean med colasmak men det är en svår smak att pricka. Här har vi laborerat länge och tagit fram ett skräddarsytt recept där vi äntligen fått fram bästa smak. Vi har skippat aminosyrorna och sänkt koffeinmängden för att låta colasmaken blomma ut ordentligt och vi är mer än nöjda med resultatet, säger Elin Simmesgård, marknadschef på Clean drink. 

Till skillnad från Clean drinks ordinarie sortiment innehåller Clean Cola Zero inte BCAA och har endast en koffeinhalt på 105 mg per burk. 
– Lägre koffeinhalt, utan att för den delen vara koffeinfri, är något som efterfrågats av många kunder. Med lägre koffeinhalt kommer även aromerna fram på ett tydligare vis, säger Elin Simmesgård. 

Clean Cola Zero innehåller flera vitaminer och mineraler, bland annat D-vitamin som bidrar till kroppens normala immunförsvar och magnesium som bidrar till minskad trötthet och normal muskelfunktion. Precis som Clean drinks övriga smaker är den sockerfri, vegansk, fri från tillsatser som konserveringsmedel, färgämnen och taurin och producerad i Norden. 

Clean Cola Zero finns ute i handeln från och med vecka 39. För pressbud, frågor eller bilder, kontakta oss enligt nedan. Om Clean drink

Clean drink är en svensk, hållbar innovation för dig som vägrar kompromissa med smak eller funktion. Vi har sedan starten 2015 erbjudit en vegansk funktionsdryck som är producerad helt i Norden och fri från onödiga tillsatser som konserveringsmedel, färgämnen, taurin och socker. Vi tror på att hälsa ska genomsyra livet i stort och att det ska vara enkelt att välja hållbara alternativ på marknaden.